Carerix connected to ConnectYourFlex | Carerix aangesloten op ConnectYourFlex | Solid Flex Solutions

Carerix aangesloten op ConnectYourFlex

Het ConnectYourFlex koppelplatform vormt een laag tussen softwarepakketten en zorgt ervoor dat deze met elkaar kunnen lezen en schrijven: overtypen van gegevens is niet meer nodig. Door deze koppeling behoort herhalend werkt tot het verleden en wordt de foutgevoeligheid sterk verminderd.

Recentelijk heeft ConnectYourFlex haar eco-systeem uitgebreid met Carerix, frontoffice speler in de flexbranche. Carerix is sinds 2003 leverancier van slimme recruitment technologie voor bureau- en corporate recruitment teams. Carerix biedt een modern platform dat het gehele proces van werving & selectie, uitzenden en detachering ondersteunt. Doordat ConnectYourFlex de koppeling verzorgt tussen de frontoffice en backoffice kan Carerix de focus leggen op het leveren van geïntegreerde state-of-the-art recruitment oplossingen waarmee hun klanten zich kunnen onderscheiden in de markt.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen frontoffice en backoffice? Wij vertellen u graag wat ConnectYourFlex voor uw bedrijf kan doen!

Lees ook het persbericht van Carerix over deze samenwerking!

De samenwerking in de media: Werf&

Carerix connected to ConnectYourFlex | Carerix aangesloten op ConnectYourFlex | Solid Flex Solutions
Easyflex toegevoegd aan de ConnectYourFlex Connector
Carerix aangesloten op ConnectYourFlex
Bespaar tijd en geld met het uitbetalen van feestdagen


Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap