Carerix connected to ConnectYourFlex | Carerix aangesloten op ConnectYourFlex | Solid Flex Solutions

Carerix aangesloten op ConnectYourFlex

Het ConnectYourFlex koppelplatform vormt een laag tussen softwarepakketten en zorgt ervoor dat deze met elkaar kunnen lezen en schrijven: overtypen van gegevens is niet meer nodig. Door deze koppeling behoort herhalend werkt tot het verleden en wordt de foutgevoeligheid sterk verminderd.

Recentelijk heeft ConnectYourFlex haar eco-systeem uitgebreid met Carerix, frontoffice speler in de flexbranche. Carerix is sinds 2003 leverancier van slimme recruitment technologie voor bureau- en corporate recruitment teams. Carerix biedt een modern platform dat het gehele proces van werving & selectie, uitzenden en detachering ondersteunt. Doordat ConnectYourFlex de koppeling verzorgt tussen de frontoffice en backoffice kan Carerix de focus leggen op het leveren van geïntegreerde state-of-the-art recruitment oplossingen waarmee hun klanten zich kunnen onderscheiden in de markt.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen frontoffice en backoffice? Wij vertellen u graag wat ConnectYourFlex voor uw bedrijf kan doen!

Lees ook het persbericht van Carerix over deze samenwerking!

De samenwerking in de media: Werf&

Carerix connected to ConnectYourFlex | Carerix aangesloten op ConnectYourFlex | Solid Flex Solutions
Carerix aangesloten op ConnectYourFlex
Bespaar tijd en geld met het uitbetalen van feestdagen


Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap