Carerix

Carerix is leverancier van slimme recruitment technologie voor bureau- en corporate recruitment teams. Als frontoffice software, ondersteunt Carerix bedrijven bij het vinden, verleiden en matchen van talent aan vacatures. Carerix biedt verschillende oplossingen die aansluiten op jouw situatie en bedrijfswensen. Gebaseerd op jarenlange ervaring bieden we een modern platform om het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering en Corporate Recruitment te ondersteunen.
 
Samen met professionele partners levert Carerix state-of-the-art oplossingen die aansluiten op jouw specifieke wensen en de trends van nu, zodat je succes op de arbeidsmarkt wordt gemaximaliseerd.
 
De koppeling tussen Carerix en ConnectYourFlex zorgt voor een naadloze samenwerking tussen de backoffice en frontoffice van jouw organisatie.
 
Vanuit Carerix haalt ConnectYourFlex kandidaat, plaatsing, klant, contactpersoon, en vacature informatie op en zet deze om naar het format van een back-office systeem. Handmatige administratieve handelingen worden verlaagd en het aantal correcte verloningen en facturen wordt verhoogd.  

Carerix - Smart Recruitment Technology - Partner ConnectYourFlex

Misja van der Velden
Team lead sales 

Carerix staffing and recruiting software
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28B
3045 AP Rotterdam
Nederland

06 – 46 24 16 30
misja@carerix.com
carerix.com

Easyflex toegevoegd aan de ConnectYourFlex Connector
Carerix aangesloten op ConnectYourFlex
Bespaar tijd en geld met het uitbetalen van feestdagenScroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap