Teamflex | OTYS | HelloFlex | CYF Connector | Solid Flex Solutions

CYF Connector tussen HelloFlex en OTYS voor Teamflex

Solid Flex Solutions heeft voor Teamflex de koppeling gerealiseerd tussen OTYS en HelloFlex. Gegevens van kandidaten, klanten, contactpersonen en plaatsingen worden op het gewenste moment automatisch uitgewisseld tussen beide applicaties. De benodigde informatie over het contract, de kandidaat, klant en contactpersoon wordt doorgezet richting HelloFlex, zodat de verloning kan plaatsvinden in de back-office software.

OTYS de alles-in-één Recruitment oplossing. OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces.

HelloFlex maakt jouw Workforce Management processen leuker, makkelijker en efficiënter

Solid Flex Solutions | OTYS | HelloFlex
Michiel Kuiper | Teamflex | Partner | Solid Flex Solutions

Michiel Kuiper, Senior Applicatiebeheerder bij Teamflex:

“Bijna alles gaat tegenwoordig digitaal maar de communicatie tussen verschillende softwarepakketten lijkt soms nog erg lastig. Solid Online biedt de oplossing en heeft ons geholpen een koppeling te realiseren tussen OTYS en HelloFlex. Via deze koppeling worden kandidaat, klant en contactpersoon automatisch naar Helloflex gestuurd en wordt er zelfs een contract in concept status aangemaakt. Dit scheelt ons erg veel tijd maar het belangrijkste is dat er eigenlijk helemaal geen fouten meer gemaakt worden in het proces. Tijdens het project zijn wij begeleid door Richard Baas. Zijn kennis van de verschillende applicaties en de uitzendbranche hebben bijgedragen aan een succesvolle implementatie.”

Samen werken aan ambities, dat is al 13 jaar het motto van Teamflex personeelsdiensten. Centraal hierin staat een continue zoektocht naar, en ontwikkeling van talent. Opleiding en begeleiding spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van de flex- maar ook de vaste medewerkers. Door middel van onder andere een eigen chauffeursopleiding, professionele opleidingspartners, assessments en loopbaangesprekken breidt Teamflex voortdurend haar flexibele en vaste teams uit met gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.

Teamflex is werkzaam in verschillende vakgebieden, waaronder Transport, Logistiek, Grond-, Weg- en Waterbouw, Bouw & Techniek en Kantoorpersoneel. Ze stellen de kandidaat centraal in de zoektocht naar een passende baan en zorgen ervoor dat deze op de juiste plek terecht komt. Met aanvullende opleidingen en/of cursussen zijn er legio mogelijkheden voor kandidaten om zich vervolgens verder te ontwikkelen. Zoals gezegd; samen werken aan ambities!

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties? Wij vertellen u graag wat ConnectYourFlex voor uw bedrijf kan doen!

Kramp: plaatsingsgegevens van Randstad naar Workday
Novisource: koppeling tussen Carerix en Exact Online
Anylinq kiest voor CYF Connector tussen AFAS en Carerix
MultiFlexx: facturenverwerking ZZP-ers met self-billing in CYF Transformer
Partnerschap AFAS en Solid Flex Solutions ontzorgt klanten
Pivoton & Solid Flex Solutions breiden samenwerking uit
Solid Online en Graydon bundelen krachten voor flexbedrijven


Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap