de Pooter | Solid Flex Solutions | ConnectYourFlex

De Pooter: talenten en bedrijven verbinden met de CYF Connector

De Pooter heeft gekozen voor de CYF Connector met een koppeling van Carerix naar Helloflex voor de volgende topics:

  • Opdrachtgevers, afdelingen en contactpersonen
  • Kandidaten
  • Contracten
  • Documenten
  • Notities

De oude koppeling van De Pooter was aan vervanging toe. Solid Flex Solutions heeft de specificaties van de oude koppeling overgenomen en uitgebreid met nieuwe wensen. Belangrijke toevoegingen zijn het overzetten van relevante kandidaat- en contractdocumenten naar HelloFlex en het aanmaken van notities/taken op het contract. Daarnaast ondersteunt de koppeling van Solid Flex Solutions de uitwisseling van afdelingen binnen de opdrachtgevers. Wanneer de informatie van de opdrachtgever is vastgelegd in Carerix wordt deze overgezet naar HelloFlex. Daar worden de relevante afdelingen toegevoegd, welke via de koppeling beschikbaar komen in Carerix. Middels de handige filteroptie in Carerix selecteert de gebruiker in Carerix eenvoudig de juiste afdeling bij de plaatsing. Bij het doorschieten van deze plaatsing naar HelloFlex wordt het contract direct aan de juiste afdeling gekoppeld!

Carerix Gebaseerd op jarenlange ervaring biedt Carerix een modern platform dat het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt, vanuit één systeem

HelloFlex maakt jouw Workforce Management processen leuker, makkelijker en efficiënter

Solid Flex Solutions | Carerix | HelloFlex
Valerie Esselbrugge | de Pooter

Valérie Esselbrugge, Office Coordinator bij de Pooter:

“Solid Online heeft een mooie koppeling neergezet. Dit met dank aan onze grote steun en toeverlaat Martine. Geen vraag is haar teveel. Door haar expertise en snelle acties kunnen we verder bij vastlopen. Het is een leuke ervaring om samen een koppeling op te zetten waar we veel profijt van hebben. Zo zijn we een heel nieuw proces binnen de organisatie aan het opzetten. Dit zorgt voor efficiënter werken. We zijn nu klaar met de eerste fase, op naar de tweede!”

Martine Verhave, Senior consultant bij Solid Flex Solutions over de samenwerking:

“Wij hebben ‘De Pooter’ kunnen voorzien van een uitgebreide, maar zeker ook overzichtelijke koppeling tussen Carerix en HelloFlex. De informatie die benodigd is in het back-office pakket wordt na het realiseren van de plaatsing in het recruitment systeem aangeleverd bij HelloFlex. Hierdoor zijn de medewerkers van ‘De Pooter’ minder tijd kwijt aan (herhalende) administratieve werkzaamheden. De samenwerking met Valérie, Renske en Daniël heb ik als zeer positief ervaren. Door de hands-on mentaliteit hebben we een koppeling neergezet die werkt voor hun organisatie.”

Martine-C

De Pooter levert al ruim 70 jaar werkgeluk. Hun specialisme ligt in het detacheren van MBO- en HBO-geschoolde techneuten en logistieke professionals. Die mensen werken aan uitdagende projecten in de procesindustrie, maakindustrie, foodindustrie en supply chain. De Pooter gelooft in de kracht van mensen, dat je uitblinkt zodra je iets doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Dat is de basis voor hun dienstverlening: het detacheren van personeel en het bieden van Werving & Selectie oplossingen voor bedrijven.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties? Wij vertellen u graag wat ConnectYourFlex voor uw bedrijf kan doen!Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap