Easyflex added to the ConnectYourFlex Connector- Solid Flex Solutions

Easyflex toegevoegd aan de ConnectYourFlex Connector

Solid Flex Solutions kan met trots meedelen dat Easyflex is toegevoegd aan de ConnectYourFlex Connector!
Bolap, de eerste klant die gebruik maakt van de koppeling met Easyflex, is vorige maand live gegaan. Daarnaast lopen er momenteel 3 andere projecten die binnenkort live gaan, waaronder NED personeel.

Easyflex | Yoeri Heijmans | Partner Solid Flex Solutions | ConnectYourFlex

Yoeri Heijmans, Sales consultant bij Easyflex:

“Persoonlijk vind ik Solid Flex Solutions een fijne partij om mee te werken. In het traject met NED heb ik veel contact met Richard en Felicienne. Ze zijn vriendelijk, duidelijk, snel en weten waar ze over praten.”

Easyflex is hét all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie. Zo stuur je met één klik de juiste factuur naar de opdrachtgever en ontvangt jouw flexwerker een loonstrookje dat altijd klopt. De ABU en de NBBU cao worden door Easyflex zelf bijgehouden, dus daar heb je geen omkijken meer naar! Easyflex is een softwareleverancier waar je op kunt bouwen; dat geeft rust en vertrouwen.

Voor de medewerkers van Easyflex is direct contact en persoonlijke service het allerbelangrijkst. Daarom krijg je bij het Service Center altijd iemand aan de lijn die jou alles kan vertellen over het product. En daarom zijn de medewerkers die nieuwe features bedenken, maken of bugs fixen non-stop bezig met het verbeteren van de software.

Easyflex begrijpt hoe vervelend het is om in talloze verschillende systemen te werken die niet met elkaar communiceren. Daarom doen zij hun uiterste best om een koppeling tussen Easyflex en jouw favoriete software mogelijk te maken. Op die manier realiseert Easyflex de optimale workflow in iedere organisatie.

Solid Flex Solutions | ConnectYourFlex

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties? Wij vertellen u graag wat ConnectYourFlex voor uw bedrijf kan doen!

Kramp: plaatsingsgegevens van Randstad naar Workday
Novisource: koppeling tussen Carerix en Exact Online
Anylinq kiest voor CYF Connector tussen AFAS en Carerix
MultiFlexx: facturenverwerking ZZP-ers met self-billing in CYF Transformer
Partnerschap AFAS en Solid Flex Solutions ontzorgt klanten
Pivoton & Solid Flex Solutions breiden samenwerking uit
Solid Online en Graydon bundelen krachten voor flexbedrijven


Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap