Easyflex

Easyflex maakt flexwerk eenvoudig

Easyflex is hét all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie. Zo stuur je met één klik de juiste factuur naar de opdrachtgever en ontvangt jouw flexwerker een loonstrookje dat altijd klopt. De ABU en de NBBU cao worden door Easyflex zelf bijgehouden, dus daar heb je geen omkijken meer naar! Easyflex is een softwareleverancier waar je op kunt bouwen; dat geeft rust en vertrouwen.

Voor de medewerkers van Easyflex is direct contact en persoonlijke service het allerbelangrijkst. Daarom krijg je bij het Service Center altijd iemand aan de lijn die jou alles kan vertellen over het product. En daarom zijn de medewerkers die nieuwe features bedenken, maken of bugs fixen non-stop bezig met het verbeteren van de software.

Easyflex begrijpt hoe vervelend het is om in talloze verschillende systemen te werken die niet met elkaar communiceren. Daarom doen zij hun uiterste best om een koppeling tussen Easyflex en jouw favoriete software mogelijk te maken. Op die manier realiseert Easyflex de optimale workflow in iedere organisatie.

Easyflex | Partner Solid Flex Solutions

Yoeri Heijmans
Sales consultant

Easyflex
Europark 3
4904 SX Oosterhout

0162 690 410
sales@easyflex.nl
easyflex.nl

Easyflex | Partner Solid Flex Solutions
Easyflex toegevoegd aan de ConnectYourFlex Connector
Carerix aangesloten op ConnectYourFlex
Bespaar tijd en geld met het uitbetalen van feestdagenScroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap