Flexcraft | OTYS | Easyflex | ConnectYourFlex | Connector | Solid Flex Solutions

Flexcraft uitzendbureau optimaliseert recruitment proces door Connector!

Flexcraft uitzendbureau heeft gekozen voor de Connector met een koppeling tussen OTYS en Easyflex. Flexcraft had behoefte aan een optimalisering van het recruitment proces, met minder handmatige acties. Solid Online heeft voor Flexcraft daarom een tweeweg koppeling gerealiseerd tussen ATS (Applicant Tracking System) OTYS en backoffice systeem Easyflex. Hierbij worden kandidaten, klanten & contactpersonen, plaatsingen en documenten tussen beide systemen uitgewisseld.

OTYS de alles-in-één Recruitment oplossing. OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces. 

Easyflex is hét all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie.

Solid Flex Solutions | OTYS | Easyflex

Doordat deze systemen aan elkaar gekoppeld zijn, stromen alle relevante gegevens nu automatisch naar het gewenste systeem. De medewerkers van Flexcraft hebben hier geen omkijken meer naar. De gegevens zijn altijd up-to-date in elk systeem, zonder fouten en zonder achter te lopen op invoer of wijzigingen. Flexcraft heeft op deze manier het voordeel van de specialistische features van elk pakket, terwijl het voor hun medewerkers net is alsof ze maar met één systeem werken. Dit scheelt enorm veel tijd en verhoogt het werkgemak! Door een geautomatiseerde koppeling te leggen is het proces efficiënt en effectief ingericht. Automatische uitwisseling van gegevens vermijdt intensief en foutgevoelig handwerk. Deze automatisering levert nu een optimalisering van het proces en voor de toekomst een schaalbaar fundament.

Flexcraft logo

“De inrichting van deze koppeling door Solid Online was een eerste stap, een proef. Na deze succesvolle implementatie zijn wij parallel meerdere projecten aan het opstarten om de Flexcraft processen met de inzet van Solid Online verder te automatiseren. Doel is een lean geautomatiseerd proces zodat wij optimale service aan onze klanten kunnen leveren.”

Afra Desmarets, Directeur Solid Online:

“Een mooi begin van een intensieve samenwerking! Deze koppeling is de eerste stap in de optimalisatie van het Flexcraft IT landschap door inzet van de Connector. In de komende maanden wordt de Connector ook voor andere processen ingericht om zo efficiëntie en effectiviteit nog verder te verhogen.”

Afra Desmarets | Directeur | Solid Online

Flexcraft werft, selecteert, bemiddelt en begeleidt uitzendkrachten in onder andere de bouw, techniek, industrie, productie, transport , logistiek, warehousing, hospitality, zorg en voedingsmiddellen industrie. Flexcraft werd opgericht in 1993. Inmiddels is de Flexcraft Group gegroeid naar een onderneming waar meer dan 10.000 uitzendkrachten dagelijks aan het werk gaan. Op het hoofdkantoor werken 150 medewerkers aan groei, kwaliteit en continuïteit.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties? Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap