Helloflex

HelloFlex

De complete workforce management oplossing voor intermediairs

HelloFlex is onderdeel van de HelloFlex group, gevestigd in Amersfoort. Dagelijks ontwikkelt HelloFlex nieuwe oplossingen om workforce management leuker en makkelijker te maken.

HelloFlex is sourcing management software en bestaat uit een verzameling van volledig geïntegreerde online tools. Alle tools van HelloFlex zijn primair bedoeld om het werk voor personeelsintermediairs in de flexbranche makkelijker en efficiënter te maken. Met een team van meer dan 200 professionals werkt HelloFlex continu aan innovatieve oplossingen, om meer dan 1.000 klanten controle te geven over hun uitzendprocessen. Hierbij ontwikkelen ze op basis van kennisdeling samen met hun leading gebruikers, voor een optimale user experience. Stabiliteit, controle en gebruikersgemak staan voorop bij elke sourcing tool die HelloFlex lanceert. 

De totaaloplossing van HelloFlex bestaat uit verschillende software tools die naadloos op elkaar aansluiten. Deze tools zijn samengebracht in een aantal bundels om daarmee logische delen van het werkproces af te dekken. Afhankelijk van de behoeftes en wensen kan men aan de hand van de bundels een eigen softwarepakket samenstellen.

De uitbreiding van de HelloFlex software suite biedt personeelsintermediairs een steeds completer pakket voor het verder automatiseren van alle front- mid- en backoffice processen. Naast de volledige integratie, werken alle software tools op een eenduidige en eenvoudige manier, zodat gebruikers nog makkelijker kunnen werken. Alle software wordt getoetst aan de strenge compliance eisen waaraan uitzendbureaus moeten voldoen.

Meer dan 1.000 klanten vertrouwen op de software van HelloFlex als duurzame en veilige oplossing voor de toekomst. HelloFlex is onderdeel van de HelloFlex group. HelloFlex group is de afgelopen jaren flink gegroeid. Meer dan 1.500 organisaties maken inmiddels gebruik van hun oplossingen. Deze worden ontwikkeld door ruim 200 vakspecialisten in Nederland en Oekraïne. En HelloFlex groeit nog steeds.

Jochem Eerden | HelloFlex

Jochem Eerden
Sales Manager

HelloFlex
Textielweg 15
3812RV Amersfoort

+31 (0)88 6646400
jeerden@helloflexgroup.com
helloflex.com

Kramp: plaatsingsgegevens van Randstad naar Workday
Novisource: koppeling tussen Carerix en Exact Online
Anylinq kiest voor CYF Connector tussen AFAS en Carerix
MultiFlexx: facturenverwerking ZZP-ers met self-billing in CYF Transformer
Partnerschap AFAS en Solid Flex Solutions ontzorgt klanten
Pivoton & Solid Flex Solutions breiden samenwerking uit
Solid Online en Graydon bundelen krachten voor flexbedrijvenScroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap