• Interfaces | Solid Flex Solutions | ConnectYourFlex | Flexibele software | Koppelplatform | Interface platform | Flexible software | Partners
  • Solid Flex Solutions | ConnectYourFlex | Flexibele software | Koppelplatform | Interface platform | Flexible software

Interfaces & data uitwisseling


Interfaces

Met ons platform levert u ultieme flexibiliteit naar uw business partners en klanten, maar blijft u gestandaardiseerd en geüniformeerd voor interne processen en systemen.  Staat uw interface er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij breiden onze interfaces continue uit, dus het kan zijn dat die van u er nog niet tussen staat maar wij wel al koppelen met het systeem.

OTYS
Carerix
Bullhorn
yoobi
TimeChimp
Plan4Flex
OTYS
OTYS biedt Web-based Recruitment Software voor slim beheer en matchen van vacatures en kandidaten.
Vanuit OTYS ontvangt ConnectYourFlex kandidaat informatie, plaatsing informatie, klant informatie, contactpersoon informatie en vacature informatie en zet deze om naar het format van een back-office systeem.
OTYS is Europa’s grootste aanbieder van recruitment software die het werving- en selectieproces vereenvoudigt, versnelt en verbetert. Door de modulaire opbouw en vele implementatiemogelijkheden is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen zoals werving- en selectiebureaus, detachering, uitzenders, vacaturebanken en corporate recruiters.
De technologie wordt ontwikkeld door, voor en met alle gebruikers. Zo wordt het systeem continu verbeterd en geoptimaliseerd. Het biedt de oplossing voor wie het vinden en werven van écht talent het grootste doel is. Het recruitmentsysteem van OTYS helpt jou kansen te grijpen, overal! OTYS Go! is een web-based software, waardoor je overal inzicht hebt in jouw processen en deze kan bijsturen waar nodig.
OTYS Go! is modulair opgebouwd en biedt ondersteuning voor het gehele recruitment proces. Denk hierbij aan het zoeken naar talent, kandidatenbeheer, plaatsen van vacatures, matchen, sales- en marketingondersteuning, KPI analyses en niet onbelangrijk: een meer dan volledig CRM. OTYS Go! is opgebouwd om jou werk uit handen te nemen. Met de recruitmentsoftware OTYS verbeter je zowel je werkprocessen als de candidate experience. Door de vele koppelingen met partners bedien je de gehele business vanuit één systeem.
OTYS
Carerix
Carerix is leverancier van slimme recruitment technologie voor bureau- en corporate recruitment teams. Als frontoffice software, ondersteunt Carerix bedrijven bij het vinden, verleiden en matchen van talent aan vacatures.
Vanuit Carerix haalt ConnectYourFlex kandidaat, plaatsing, klant, contactpersoon, en vacature informatie op en zet deze om naar het format van een back-office systeem. Handmatige administratieve handelingen worden verlaagd en het aantal correcte verloningen en facturen wordt verhoogd.
Het combineren van de backoffice met frontoffice is belangrijk voor een naadloze samenwerking tussen deze twee groepen.
Carerix
Yoobi
Yoobi is moderne Cloud Software voor CRM, projectmanagement, facturatie, urenregistratie, verlofregistratie en onkostenregistratie.
Vanuit Yoobi ontvangt ConnectYourFlex gewerkte uren en verlof/vakantie uren, klantinformatie en/of facturen. Vanuit ConnectYourFlex kan er medewerker-, klant-, contactpersoon- en projectinformatie worden aangeleverd aan de Yoobi API.
yoobi
TimeChimp
TimeChimp biedt een eenvoudige manier van (uren)registratie in de cloud, voor meer overzicht en grip op de organisatie. TimeChimp helpt bij de gehele (administratieve) flow: vanaf de eerste uren die geschreven worden tot aan de laatste factuur en uitbetaling van het salaris.
Vanuit TimeChimp ontvangt ConnectYourFlex gegevens over kandidaten, projecten, klanten, contactpersonen, uren, vergoedingen en facturen.
Vanuit ConnectYourFlex wordt er gegevens over kandidaten, projecten, klanten, contactpersonen, uren en vergoedingen aangeleverd aan TimeChimp.
TimeChimp
Plan4Flex
De software van Plan4Flex richt zich op de operationele processen die voorafgaan aan de facturatie en de verloning. Zoals bijvoorbeeld planning, urenregistratie en huisvesting. Plan4Flex is marktleider als gaat om de planning van arbeidsmigranten.
Vanuit externe bronnen en systemen ontvangt ConnectYourFlex kandidaten en zet deze om naar het format van Plan4Flex.
Vanuit Plan4Flex onvangt ConnectYourFlex kandidaten en zet deze om naar het format van een ATS of ander systeem.
Plan4Flex
Easyflex
HelloFlex
Mysolution
PIVOTON
Graydon
Acture
Easyflex
Easyflex maakt flexwerk eenvoudig.
Vanuit externe bronnen/systemen ontvangt ConnectYourFlex kandidaat informatie, plaatsing informatie, klant informatie, contactpersoon informatie en vacature informatie en zet deze om naar de API van Easyflex
Easyflex
HelloFlex
HelloFlex workforce management software voor meer gemak en plezier.
Vanuit externe bronnen/systemen ontvangt ConnectYourFlex kandidaat informatie, plaatsing informatie, klant informatie en contactpersoon informatie en zet deze om naar de API van HelloFlex/Flexservice.
HelloFlex
Mysolution
Verruim je horizon met recruitment & staffing software van Mysolution.
Vanuit externe bronnen/systemen ontvangt ConnectYourFlex uren en/of declaraties en zet deze om naar het format van Mysolution (SETU standaard).
Vanuit Mysolution onvangt ConnectYourFlex SETU facturen en zet deze om naar het format van een VMS of ander doelsysteem.
Mysolution
PIVOTON
Pivoton, dé IT-businesspartner voor de flexbranche.
Vanuit externe bronnen/systemen ontvangt ConnectYourFlex kandidaat aanvragen, kandidaat bestellingen en uren & declaraties zet deze om naar het format van Pivoton (SETU standaard).
Vanuit Pivoton onvangt ConnectYourFlex facturen, kandidaat aanbiedingen, kandidaat plaatsingen en plaatsingsinformatie (allen SETU) en zet deze om naar het format van een VMS of ander doelsysteem.
PIVOTON
ADP
AFAS
Amperit
ATPS
Basware
BrightStaffing
ADP
ADP maakt HR en payroll simpel en effectief!
Vanuit ADP ontvangt ConnectYourFlex loonjournaalposten en zet deze om naar het format van een financieel systeem.
ADP
AFAS
AFAS Software inspireert beter ondernemen.
Vanuit AFAS haalt ConnectYourFlex kandidaat informatie, plaatsing informatie, klant/leverancier informatie en contactpersoon informatie op en zet deze om naar het format van een back-office systeem.
Vanuit ConnectYourFlex worden journaalposten (inkoop/verkoop/memoriaal) naar AFAS verstuurd.
AFAS
Amperit
Amperit, het inkoopsysteem van de ABN AMRO.
Vanuit Amperit ontvangt ConnectYourFlex uren en/of declaraties en zet deze om naar het format van een back-office systeem (SETU standaard).
Amperit
ATPS
ATPS is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor tijdregistratie, planning en toegangscontrole.
Vanuit ATPS ontvangt ConnectYourFlex uren en/of declaraties en zet deze om naar het format van een back-office systeem (SETU standaard).
ATPS
Basware
Basware levert de beste financiële supply chain-oplossingen en -ervaring door werk te vereenvoudigen en slimmer te besteden.
Vanuit externe bronnen/systemen ontvangt ConnectYourFlex facturen en zet deze om naar het format van Basware (SETU standaard).
Basware
Digipoort
Esize
Exact Online
Exact Globe
FlexService
HubSpot
Digipoort
Digipoort, het digitale postkantoor van de overheid.
Vanuit externe bronnen/systemen ontvangt ConnectYourFlex facturen en zet deze om naar het format van Digipoort (UBL/HR-XML).
Digipoort
Esize
Esize Cloud Spend Management stemt strategische inkoop naadloos af op operationele inkoop- en factureringsprocessen.
Vanuit Esize/Proactis ontvangt ConnectYourFlex uren en/of declaraties en zet deze om naar het format van een back-office systeem (SETU standaard).
Esize
Exact Online
Exact Online: méér dan alleen boekhouden.
Vanuit Exact Online haalt ConnectYourFlex kandidaat informatie, plaatsing informatie, klant/leverancier informatie en contactpersoon informatie op en zet deze om naar het format van een back-office systeem.
Vanuit ConnectYourFlex worden journaalposten (inkoop/verkoop/memoriaal) naar Exact Online verstuurd.
Exact Online
Exact Globe
Exact Globe, financiële bedrijfssoftware voor hoog niveau.
Vanuit Exact Globe haalt ConnectYourFlex kandidaat informatie, plaatsing informatie, klant/leverancier informatie en contactpersoon informatie op en zet deze om naar het format van een back-office systeem.
Vanuit ConnectYourFlex worden journaalposten (inkoop/verkoop/memoriaal), kandidaat informatie en plaatsing information naar Exact Globe verstuurd.
Exact Globe
FlexService
FlexService, betrouwbare back-office software voor professionele uitzendbureaus.
Vanuit externe bronnen/systemen ontvangt ConnectYourFlex kandidaat informatie, plaatsing informatie, klant informatie en contactpersoon informatie en zet deze om naar de API van HelloFlex/Flexservice.
FlexService
IQN
Kronos
loket
Microsoft Dynamics
Netive
nmbers
IQN
IQNavigator biedt oplossingen voor diensteninkoop via zijn leveranciersbeheersysteem en managed services.
Vanuit IQN/Brainnet ontvangt ConnectYourFlex uren en/of declaraties en zet deze om naar het format van een back-office systeem (SETU standaard).
IQN
Kronos
Kronos ontwikkelt sectorspecifieke softwareoplossingen voor het creëren van een betrokken personeelsbestand.
Vanuit Kronos ontvangt ConnectYourFlex uren en/of declaraties en zet deze om naar het format van een back-office systeem (SETU standaard).
Kronos
Microsoft Dynamics
Microsoft Dynamics 365, de volgende generatie CRM- en ERP-applicaties.
Vanuit Dynamics 365 ontvangt ConnectYourFlex uren en/of declaraties en zet deze om naar het format van een back-office systeem (SETU standaard).
Microsoft Dynamics
Netive
Nétive biedt veilige en wendbare oplossingen voor het beheer en de invulling van het (flexibele) personeelsbestand.
Vanuit Nétive ontvangt ConnectYourFlex uren en/of declaraties en zet deze om naar het format van een back-office systeem (SETU standaard).
Netive
NoCore
Onetrail
ORTEC
PEP
Planbition
ProQuro
Onetrail
Onetrail, specialist in data-uitwisseling, ontwikkelt datalogistieke oplossingen die aansluiten bij klantvragen en de nieuwste technische ontwikkelingen.
Vanuit externe bronnen/systemen ontvangt ConnectYourFlex facturen en zet deze om naar het format van Onetrail (SETU standaard).
Onetrail
ORTEC
ORTEC combineert data & wiskunde om waarde te creëren voor organisaties en de samenleving.
Vanuit externe bronnen/systemen ontvangt ConnectYourFlex facturen en zet deze om naar het format van ORTEC (SETU standaard).
ORTEC
PEP
PEP verwerkt de uren en onkosten van uitzendkrachten eenvoudig en foutloos.
Vanuit PEP ontvangt ConnectYourFlex uren en/of declaraties en zet deze om naar het format van een back-office systeem (SETU standaard).
PEP
Planbition
Planbition is een leverancier van intelligente en innovatieve software voor personeelsbeheer, die de gehele oplossing biedt, van strategische personeelsplanning tot tijdregistratie.
Vanuit Planbition ontvangt ConnectYourFlex uren en/of declaraties en zet deze om naar het format van een back-office systeem (SETU standaard).
Planbition
ProQuro
ProQuro, beheers uitgaven, verbeter compliance en verhoog je marges door een beter inzicht in je kosten.
Vanuit externe bronnen/systemen ontvangt ConnectYourFlex facturen, kandidaat informatie en plaatsing informatie en zet deze om naar het format van ProQuro (SETU standaard).
ProQuro
Protime
Redwood Cronacle
Salesforce
SAP
SAP Fieldglass
Securitech
Protime
Protime software, marktleider in tijdregistratie, planning, toegang en samenwerken.
Vanuit Protime ontvangt ConnectYourFlex uren en/of declaraties en zet deze om naar het format van een back-office systeem (SETU standaard).
Protime
Redwood Cronacle
Redwood Cronacle, een Enterprise Process Automation-platform, biedt belangrijke stakeholders een centraal punt om automatisering binnen organisaties te stimuleren.
Vanuit Cronacle/Redwood ontvangt ConnectYourFlex uren en/of declaraties en zet deze om naar het format van een back-office systeem (SETU standaard).
Redwood Cronacle
Salesforce
Salesforce is wereldwijd de leider in cloudbased CRM-software.
Vanuit Salesforce ontvangt ConnectYourFlex uren en zet deze om naar het format van een back-office systeem (SETU standaard).
Salesforce
SAP
SAP is marktleider in bedrijfssoftware en helpt kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering.
Vanuit SAP haalt ConnectYourFlex kandidaat informatie op en zet deze om naar het format van een back-office systeem.
Vanuit ConnectYourFlex worden journaalposten (inkoop/memoriaal) naar SAP verstuurd.
SAP
SAP Fieldglass
SAP Fieldglass, al 20 jaar een pionier in externe personeelsoplossingen en inkoop van diensten.
Vanuit FieldGlass ontvangt ConnectYourFlex uren en/of declaraties en zet deze om naar het format van een back-office systeem (SETU standaard).
SAP Fieldglass
SoftBrick
TIE Kinetix
Tradeshift
Twinfield
UBplus
Software-Gemak
TIE Kinetix
TIE Kinetix, totaal geïntergreerde E-commerce oplossingen.
Vanuit externe bronnen/systemen ontvangt ConnectYourFlex facturen en zet deze om naar het format van TIE Kinetix (SETU standaard).
TIE Kinetix
Tradeshift
Tradeshift is een cloudgebaseerd bedrijfsnetwerk en platform voor supply chain-betalingen, marktplaatsen en apps.
Vanuit externe bronnen/systemen ontvangt ConnectYourFlex facturen en zet deze om naar het format van Tradeshift (SETU standaard).
Tradeshift
Twinfield
Twinfield helpt jou je dagelijkse werk makkelijker te maken. Met een slim online boekhoudprogramma dat voldoet aan de nieuwste regelgeving, slim is geautomatiseerd en goed beveiligd.
Vanuit ConnectYourFlex worden journaalposten (inkoop/verkoop/memoriaal) naar Twinfield verstuurd.
Twinfield
Visma | Raet
workday
Workgenda
Uw logo hier
Visma | Raet
Visma | Raet, volledige controle over jouw HR-zaken.
Vanuit Visma | Raet ontvangt ConnectYourFlex loonjournaalposten en zet deze om naar het format van een financieel systeem.
Visma Raet
Workgenda
Workgenda is een ontwikkelaar van zelfwerkende Workforce Management-software.
Vanuit Workgenda ontvangt ConnectYourFlex uren en/of declaraties en zet deze om naar het format van een back-office systeem (SETU standaard).
Workgenda
Uw logo hier?
ConnectYourFlex is continu op zoek naar partners om mee te koppelen of data voor te verwerken. Wilt u ook onderdeel worden van ons eco-systeem? Neem dan contact met ons op.
Uw logo hier

Kramp: plaatsingsgegevens van Randstad naar Workday
Novisource: koppeling tussen Carerix en Exact Online
Anylinq kiest voor CYF Connector tussen AFAS en Carerix
MultiFlexx: facturenverwerking ZZP-ers met self-billing in CYF Transformer
Partnerschap AFAS en Solid Flex Solutions ontzorgt klanten
Pivoton & Solid Flex Solutions breiden samenwerking uit
Solid Online en Graydon bundelen krachten voor flexbedrijven

Bestandsformaten

ConnectYourFlex beschikt naast standaard koppelingen met onze partners ook over een uitgebreide mapping module om onderstaande bestandsformaten om te zetten naar het door u gewenste formaat.

Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap