Solid Flex Solutions | ConnectYourFlex | Connector | Bolap | Koppeling | Interfaceware

Koppeling tussen Easyflex en Softbrick voor logistieke klant van Bolap.nl

Bolap.nl is een uitzendorganisatie gespecialiseerd in “handig” personeel. Zij leveren hoofdzakelijk personeel voor de sectoren bouw, sloop, productie, logistiek en schoonmaak. Voor één van de logistieke klanten van Bolap.nl heeft Solid Flex Solutions een koppeling tussen Easyflex en Softbrick gerealiseerd.

Easyflex is hét all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie.

Softbrick streeft naar merkbare verbeteringen van bedrijfsprocessen, significante verbeteringen van bedrijfsresultaten en een vitale, gelukkige workforce.

Kandidaten en plaatsingen worden vastgelegd in de uitzendsoftware van Bolap.nl (Easyflex). De logistieke klant van Bolap.nl gebruikt Softbrick voor de planning en urenregistratie.

Door het gebruik van de CYF Connector worden kandidaten en plaatsingen uit Easyflex automatisch doorgestuurd naar Softbrick, zodat de medewerker direct gepland kan worden en zijn uren kan registreren in Softbrick. De uren en vergoedingen worden na goedkeuring in Softbrick automatisch aangeleverd bij Easyflex, zodat de kandidaat verloond kan worden. Gegevens hoeven niet langer handmatig te worden overgetypt. Zo worden fouten voorkomen.

Bolap | Marion Hermans | Solid Flex Solutions | Koppeling | Interface

Marion Hermans –  accountmanager bij Bolap.nl: 

“Door deze koppeling hoeven we niet meer van alles handmatig bij te werken en is er altijd aansluiting tussen enerzijds de planning en urenregistratie bij onze klant en anderzijds onze verlonings- en uitzendsoftware. Het scheelt tijd en beperkt de foutkans. We zijn er blij mee!”

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties? Wij vertellen u graag wat ConnectYourFlex voor uw bedrijf kan doen!

Solid Online en Graydon bundelen krachten voor flexbedrijven
Ruimbaan: CYF Connector tussen OTYS en Freepack
Partnerschap Bullhorn en Solid Flex Solutions
Haldu groep kiest voor CYF Connector
Easyflex toegevoegd aan de ConnectYourFlex Connector
Carerix aangesloten op ConnectYourFlex
Partnership OTYS en Solid Flex Solutions


Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap