Movares | Otys | AFAS | ConnectYourFlex | Connector | Solid Flex Solutions

Movares: kandidaat info van Otys naar AFAS via CYF Connector

Movares heeft gekozen voor de CYF Connector met een koppeling tussen Otys en AFAS.

OTYS de alles-in-één Recruitment oplossing. OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces. 

AFAS Dé ERP totaaloplossing voor de Flexbranche. Krijg grip op kandidatenbeheer, plaatsingen, contracten, facturatie, verlonen en marge met de totaaloplossing van AFAS voor de flexbranche.

Solid Flex Solutions | AFAS | OTYS | ConnectYourFlex | Connector

Kandidaten worden door Movares aangemaakt in Otys en gekoppeld aan een vacature. Zodra de vacature op een ‘aangenomen’ status is gezet, wordt de informatie van deze kandidaat via de CYF Connector overgezet naar AFAS. Movares heeft ervoor gekozen om Otys het leidende systeem te laten zijn. Dit houdt in dat wijzigingen binnen bestaande kandidaten worden doorgevoerd in Otys. De CYF Connector zorgt ervoor dat deze wijzigingen binnen ongeveer één minuut zichtbaar zijn in AFAS.

Afra Desmarets, Directeur Solid Online:

“Movares was op zoek naar een mogelijkheid om aangemaakte kandidaten automatisch vanuit Otys over te schieten naar AFAS. Dit hebben we voor elkaar gekregen door middel van onze Connector. In nauwe samenwerking met medewerkers van Movares en consultants van Conclusion, hebben we op een hele prettige en duidelijke manier deze koppeling tot stand gebracht. Door korte lijnen met elkaar te houden konden we snel schakelen en de koppeling naar ieders tevredenheid inrichten. Mede hierdoor kunnen we van beide kanten spreken van een succesvol en leuk project.”

Afra Desmarets | Directeur | Solid Online
Roelof-Oppenhuis-Movares-C2

Roelof Oppenhuis, Projectmanager bij Movares:

“Movares heeft haar recruitmentproces belegd bij Solveo. Solveo is onderdeel van de Movares Group en maakt gebruik van het recruitmentsysteem Otys om hun proces te ondersteunen. Vanuit Movares gebruiken we AFAS voor onze ERP processen. Wij waren op zoek naar een partner die ons kon helpen om de koppeling tussen Otys en AFAS te realiseren zodat gegevens niet meer handmatig dubbel ingevoerd hoefden te worden. Solid Online en Conclusion Afas Solutions (CAS) hebben deze koppeling voor ons gerealiseerd. De samenwerking tussen CAS, Solid Online, Solveo en Movares is goed verlopen. De koppeling werkt naar tevredenheid.”

Movares is een advies- en ingenieursbureau dat producten en diensten verleent op een breed gebied, variërend van mobiliteit tot water en energie. Samenwerking, een open houding en ruimte voor innovaties zijn typerend voor het werk van Movares in de wereld van infrastructuur en mobiliteit. Een bijdrage leveren aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland vormt de rode draad door hun activiteiten. Dat doet Movares in haar projecten, maar ook in haar bedrijfsvoering. Movares is het schoonste grote advies- en ingenieursbureau van Nederland met de minste CO2-uitstoot. Hun ingenieurs en adviseurs komen altijd met technisch haalbare en creatieve oplossingen. Ze leveren degelijk werk op basis van goed doordachte plannen. Samen met hun opdrachtgevers, partners en kennisinstituten realiseert Movares succesvolle en toekomstbestendige oplossingen voor complexe vraagstukken.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties? Wij vertellen u graag wat ConnectYourFlex voor uw bedrijf kan doen!

Kramp: plaatsingsgegevens van Randstad naar Workday
Novisource: koppeling tussen Carerix en Exact Online
Anylinq kiest voor CYF Connector tussen AFAS en Carerix
MultiFlexx: facturenverwerking ZZP-ers met self-billing in CYF Transformer
Partnerschap AFAS en Solid Flex Solutions ontzorgt klanten
Pivoton & Solid Flex Solutions breiden samenwerking uit
Solid Online en Graydon bundelen krachten voor flexbedrijven


Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap