AFAS | Solid Flex Solutions | Partners | ConnectYourFlex

Partnerschap AFAS en Solid Flex Solutions ontzorgt klanten

Wij zijn trots te kunnen aankondigen dat Solid Flex Solutions een partnerschap is aangegaan met AFAS. AFAS heeft dé ERP totaaloplossing voor de flexbranche, die alle flexprocessen stroomlijnt. De aansluiting op de ConnectYourFlex Connector betekent voor de klanten van AFAS dat zij nu eenvoudig kunnen koppelen met andere systemen die zij in gebruik hebben, zoals bijvoorbeeld ATS systemen. Zo werken AFAS en Solid Flex Solutions samen aan een nog grotere klanttevredenheid!

Christian Lankman | AFAS

Christian Lankman, Systemintegrator bij AFAS:

“De samenwerking met Solid Online verloopt erg prettig. De waarde van ons partnership zit in de ontzorging voor onze klanten om bijvoorbeeld je eigen ATS systeem aan AFAS te kunnen koppelen, zonder er enig omkijken naar te hebben.”

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

AFAS | Company

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties? Wij vertellen u graag wat ConnectYourFlex voor uw bedrijf kan doen!

Kramp: plaatsingsgegevens van Randstad naar Workday
Novisource: koppeling tussen Carerix en Exact Online
Anylinq kiest voor CYF Connector tussen AFAS en Carerix
MultiFlexx: facturenverwerking ZZP-ers met self-billing in CYF Transformer
Partnerschap AFAS en Solid Flex Solutions ontzorgt klanten
Pivoton & Solid Flex Solutions breiden samenwerking uit
Solid Online en Graydon bundelen krachten voor flexbedrijven


Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap