Partnership OTYS ConnectYourFlex Solid Flex Solutions

Partnership OTYS en Solid Flex Solutions

OTYS en Solid Flex Solutions zijn een partnership aangegaan! In het voorjaar van 2020 werd de aansluiting op de ConnectYourFlex Connector gerealiseerd en dat was het begin van een mooie samenwerking. We hebben de tijd genomen om elkaars bedrijf en datamodel te leren kennen om zo de optimale connecties te kunnen leggen. Nu kunnen de klanten van OTYS Recruiting Technology heel makkelijk koppelen met verschillende systemen. De CYF Connector brengt een enorme tijdwinst bij implementaties omdat de verbinding al gemaakt is en er dus niks meer gebouwd hoeft te worden.

Partnership samenwerking OTYS ConnectYourFlex Solid Flex Solutions
Marnix van den Berge | Partnership - OTYS - ConnectYourFlex - Solid Flex Solutions

Marnix van den Berge, Senior Account Manager bij OTYS, over de samenwerking:

“De samenwerking met Solid Flex Solutions maakt het voor ons, en daarmee ook voor onze klanten, eenvoudiger om te koppelen met back-office pakketten. Dankzij de koppeling met het ConnectYourFlex platform hoeft er straks niet meer gebouwd te worden, alleen nog maar met elkaar verbonden. Dat is veel efficiënter. Het bouwen van een koppeling kan soms zo een paar maanden in beslag nemen. Dat kan met Solid nu veel sneller. Los daarvan opent het voor ons de deur naar een veelvoud van connecties met andere pakketten, zonder dat we die stuk voor stuk zelf hoeven te bouwen. En het mooiste, dat kan tweeweg, zodat de belangrijkste data centraal in ons systeem aan de gebruiker ter beschikking gesteld kan worden.”

Martine-C

Martine Verhave, Senior Consultant bij Solid Flex Solutions, over de samenwerking:

“Door de intensieve samenwerking en korte lijntjes tussen de medewerkers van Otys en Solid Flex Solutions hebben we een stabiele, flexibele koppeling gerealiseerd tussen Otys en relevante andere systemen. Een specifiek voor de klant ingestelde koppeling wordt binnen no-time gerealiseerd.  

Vanaf het eerste moment hebben Otys en Solid een gezamenlijk doel voor ogen: het wegnemen van herhalende en tijdrovende activiteiten bij klanten, zodat zij zich kunnen focussen op de zaken die echt belangrijk zijn en waarde toevoegen aan de organisatie. Als consultant van Solid Flex Solutions ben ik bijzonder trots op het partnerschap met Otys!”

Partnership OTYS ConnectYourFlex Solid Flex Solutions
Partnership OTYS ConnectYourFlex Solid Flex Solutions

Twee voorbeelden van koppelingen met OTYS en de CYF Connector

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen de front-office en back-office? Wij vertellen u graag wat Solid Flex Solutions voor uw bedrijf kan doen!

Kramp: plaatsingsgegevens van Randstad naar Workday
Novisource: koppeling tussen Carerix en Exact Online
Anylinq kiest voor CYF Connector tussen AFAS en Carerix
MultiFlexx: facturenverwerking ZZP-ers met self-billing in CYF Transformer
Partnerschap AFAS en Solid Flex Solutions ontzorgt klanten
Pivoton & Solid Flex Solutions breiden samenwerking uit
Solid Online en Graydon bundelen krachten voor flexbedrijven


Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap