Pivoton

Succesvol zijn en blijven? Dat vraagt Future Fit IT!

Pivoton is de IT-partner die als beste in staat is complexe wet- en regelgeving te vertalen naar gebruiksvriendelijke proces ondersteunende software die garant staat voor maximale productiviteit en foutreductie. Deze kennis is in meer dan 30 jaar opgebouwd en dat maakt Pivoton een serieuze en gerespecteerde IT partner binnen de flexbranche.

Volledige ontzorging en procesoptimalisatie staan hierbij altijd voorop door advies en begeleiding bij het inrichten, inzetten, optimaliseren en onderhouden van de IT-oplossingen die bepalend zijn voor de toekomst. Het resultaat? Productiveitsverbetering, minimale inwerktijd, maximale ontzorging en gebruikersgemak voor de eindgebruikers op vestigingen en dus maximale focus op commercie!

Best of Breed
De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Pivoton doet waar ze goed in is; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit Best-of-Breed visie faciliteert Pivoton optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creërt Pivoton maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen. Samen met klanten een duurzaam Future Fit IT landschap bouwen voor maximale business value!

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan.

Paul van den Bosch | Pivoton

Paul van den Bosch
Algemeen directeur

Pivoton
Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede

+31 (0)6 10705259
p.vandenbosch@pivoton.nl 
pivoton.nl

Kramp: plaatsingsgegevens van Randstad naar Workday
Novisource: koppeling tussen Carerix en Exact Online
Anylinq kiest voor CYF Connector tussen AFAS en Carerix
MultiFlexx: facturenverwerking ZZP-ers met self-billing in CYF Transformer
Partnerschap AFAS en Solid Flex Solutions ontzorgt klanten
Pivoton & Solid Flex Solutions breiden samenwerking uit
Solid Online en Graydon bundelen krachten voor flexbedrijvenScroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap