plan4flex

Plan4Flex

Plan4Flex: unieke software voor operationele processen

Het team van Plan4Flex staat voor persoonlijke, snelle en efficiënte dienstverlening. Dat zie je terug in hun unieke software: flexibel, gebruikersvriendelijk en praktisch. Plan4Flex denkt mee met de klant en speelt met haar software voortdurend in op de veranderingen in de uitzendbranche en de wetgeving. De software van Plan4Flex is niet gericht op de facturatie en de verloning, maar juist op de operationele processen die daaraan voorafgaan zoals de planning, de urenregistratie en de huisvesting. Plan4Flex is marktleider als gaat om het plannen van arbeidsmigranten.

Plan4Flex is meer dan planningssoftware alleen: het is een platform dat mensen verbindt. In de huidige arbeidsmarkt draait ogenschijnlijk alles om efficiency en geld, maar uiteindelijk gaat het toch om mensen. Iedereen heeft persoonlijke aandacht nodig. Plan4Flex faciliteert hierin.

Plan4Flex staat open voor nieuwe ontwikkelingen en technologie. Het bedrijf luistert naar haar klanten en gebruikers zodat ze weten wat er bij hen speelt. De werkwijze is gestructureerd, maar ook informeel. De operatie gaat altijd voor de administratie. Plan4Flex houdt van aanpakken, korte lijnen en transparantie. Klanten en gebruikers kunnen rekenen op Plan4Flex, de kwaliteit van de dienstverlening staat altijd voorop.

Plan4Flex | Dreann van den Akker | Partner | Solid Flex Solutions | ConnectYourFlex

Dréann van den Akker
Commercieel directeur

Plan4Flex
e-Wings ICT BV
De Bloemendaal 23
5221 EB ‘s Hertogenbosch

+31 (0)88 6906999
info@ewingsict.nl
plan4flex.nl

Kramp: assignment data from Randstad to Workday
Novisource: interface between Carerix and Exact Online
Anylinq opts for CYF Connector between AFAS and Carerix
MultiFlexx: invoice processing freelancers with self-billing in CYF Transformer
Partnerhip AFAS and Solid Flex Solutions unburdens customers
Pivoton & Solid Flex Solutions expand cooperation
Solid Online and Graydon join forces for temp agency sectorScroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap