TimeChimp connected to ConnectYourFlex | TimeChimp aangesloten op ConnectYourFlex | Solid Flex Solutions

TimeChimp aangesloten op ConnectYourFlex

TimeChimp is de nieuwe technische partner van Solid Flex Solutions! Nu kunnen klanten van TimeChimp nóg makkelijker de koppeling leggen met hun andere softwarepakketten en daarmee de workflow verbeteren.

TimeChimp biedt een eenvoudige manier van urenregistratie in de cloud, voor meer overzicht en grip op de organisatie. TimeChimp helpt bij de gehele administratieve flow: vanaf de eerste uren die geschreven worden tot aan de laatste factuur en uitbetaling van het salaris (door middel van slimme integraties).

Met ConnectYourFlex hebben de klanten van TimeChimp nu de mogelijkheid nog meer van hun softwarepakketten te koppelen, zodat handmatig overtypen van de gewerkte uren niet langer nodig is: alle gegevens komen via de CYF Connector automatisch in het juiste pakket terecht.

TimeChimp:
“Door de samenwerking met ConnectYourFlex kunnen wij onze klanten nog meer integratiemogelijkheden aanbieden met andere softwarepakketten. Dat zorgt voor minder (repeterend) werk en dus minder fouten. Deze samenwerking pas ook perfect in onze ‘best-of-breed’ visie waarbij koppelingen tussen diverse tools niet alleen zorgen voor een vereenvoudigde workflow, maar uiteindelijk ook meer inzicht binnen de organisatie geeft!”

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen front-office en back-office? Wij vertellen u graag wat ConnectYourFlex voor uw bedrijf kan doen!

Kramp: plaatsingsgegevens van Randstad naar Workday
Novisource: koppeling tussen Carerix en Exact Online
Anylinq kiest voor CYF Connector tussen AFAS en Carerix
MultiFlexx: facturenverwerking ZZP-ers met self-billing in CYF Transformer
Partnerschap AFAS en Solid Flex Solutions ontzorgt klanten
Pivoton & Solid Flex Solutions breiden samenwerking uit
Solid Online en Graydon bundelen krachten voor flexbedrijven


Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap