Tankpersoneel | Solid Flex Solutions

Oplossing voor Tankpersoneel / Ready4You

Tankpersoneel / Ready4You levert het complete aanbod aan dienstverlening als het gaat om personeelsbemiddeling. Door jarenlange ervaring in de branche en de samenwerking met alle grote merken, zoals Shell, BP en Esso weet Tankpersoneel / Ready4You precies welke medewerker past bij welke tankstation vacatures.

Voor Tankpersoneel / Ready4You heeft Solid Flex Solutions een mooie oplossing gebouwd. In deze tool kunnen de uren en declaraties uit het planningspakket Plan4Flex worden geüpload. Vervolgens worden deze uren en declaraties als xml factuurbestand automatisch naar de financiële software Exact Online gestuurd. Eenmaal aangekomen in Exact wordt het bestand automatisch tot een factuur gevormd in het wenselijke formaat van de ontvanger. Vanuit hier kan de factuur naar de klant van Tankpersoneel / Ready4You worden gestuurd.

De software van Plan4Flex richt zich op de operationele processen die voorafgaan aan de facturatie en de verloning.

Tankpersoneel | Marco Lub | Solid Flex Solutions

Marco Lub, Operationeel Manager bij Tankpersoneel:

“Solid Online heeft proactief meegedacht met onze wensen en is in de uitvoering ook steeds weer alert en attent geweest met aanpassingen zodanig dat wij een eenvoudige, maar zeer efficiënte maatwerk tool hebben gekregen die doet wat van te voren werd beloofd. Naast kundigheid is vooral ook de betrokkenheid en vriendelijkheid van de ingezette medewerkers van Solid Online ons opgevallen.  “

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties? Wij vertellen u graag wat ConnectYourFlex voor uw bedrijf kan doen!

Kramp: plaatsingsgegevens van Randstad naar Workday
Novisource: koppeling tussen Carerix en Exact Online
Anylinq kiest voor CYF Connector tussen AFAS en Carerix
MultiFlexx: facturenverwerking ZZP-ers met self-billing in CYF Transformer
Partnerschap AFAS en Solid Flex Solutions ontzorgt klanten
Pivoton & Solid Flex Solutions breiden samenwerking uit
Solid Online en Graydon bundelen krachten voor flexbedrijven


Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap